Hollyweed

Ez a férfi írta át a Hollywood feliratot - bíróság előtt felel a tréfáért

A rendőrségnek nem volt nehéz dolga, hiszen az elkövető feladta magát.

2017.01.10 11:33MTI

Letartoztatták a férfit, aki a híres Los Angeles-i Hollywood feliratot Újév napjára Hollyweedre változtatta – közölte a helyi rendőrség.

A 30 éves Zachary Cole Fernandezt helyi idő szerint hétfő este vették őrizetbe, több mint egy héttel azután, hogy ponyvákkal “átírta” a Hollywood feliratot Hollweedre, hogy a marihuána legalizálást támogassa.

Fotó: AP

A rendőrségi közlemény szerint Fernandez ügyvédje kíséretében feladta magát, szabálysértés miatt tartóztatták el. A biztonsági kamerák felvételein látható, amint a fekete ruhát viselő férfi elköveti a tréfát január első napjának hajnalán.

Fernandez, aki magát művésznek vallja, a Vice magazinban már magára vállalta az átírást, a rendőrség azonban csak most közölte, hogy valóban ő a gyanúsított. Óvadék ellenében távozhatott, február 15-én kell a bíróságon megjelennie. Se ő, se ügyvédje nem nyilatkozott az AP-nek.

Kapcsolódó írások:

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.