Ámokfutó

Sokkoló videó a floridai reptéri lövöldözésről

Öt embert megölt, nyolc másikat pedig megsebesített az ámokfutó veterán.

2017.01.09 08:37ma.hu

Szövetségi ügyészek vádat emeltek szombaton Esteban Santiago ellen, aki az előző napon a floridai Fort Lauderdale nemzetközi repülőtéren vaktában lövöldözve öt embert megölt, nyolc másikat pedig megsebesített, a hírügynökségek szerint bűnösségének kimondása esetén akár halálbüntetéssel is sújthatják.

A miami államügyészség halált és testi sértést okozó erőszakcselekmény címén emelt vádat a huszonhat éves férfi ellen, szövetségi ügyészek pedig erőszakos bűncselekmény közbeni, emberi élet kioltásával járó fegyverhasználat gyanújával helyezték vád alá. Santiago hétfőn áll bíróság elé Fort Lauderdale-ben. Hírügynökségek megállapították, hogy ha a bíróság bűnösnek nyilvánítja e bűncselekményekben, életfogytiglani börtönre vagy akár halálbüntetésre is számíthat.

Az alábbi felvételt a TMZ hírportál tette közzé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.