Robbanó vécé

Egy embert megölt, hetet megsebesített egy gyilkos robbanó vécé Kínában (videó)

A robbanást valószínűleg az okozta, hogy nagy mennyiségű gáz halmozódott fel a nyilvános vécé alatti szennyvízvezetékben.

2017.01.06 12:10ma.hu
Fotó: Weibo

Egy embert megölt, hetet pedig megsebesített egy nyilvános vécében történt robbanás a kínai Yulin városában - írja a Daily Mirror. A hatóságok szerint a robbanást az okozhatta, hogy nagy mennyiségű metán, kén-hidrogén és ammónia halmozódott fel a vécé alatti szennyvízvezetékben.

A helyszínen készült fotók és videók tanúsága szerint a környék úgy nézett ki, mint egy háborús övezet: a hatalmas robbanás az egész blokkot a levegőbe repítette, az utcán mindent törmelék borított.

A december 31-én történt baleset sérültjei közül öten még mindig kórházban vannak, őket csonttörések és zúzódások miatt kellett ellátni.

A kínai vezetés alig néhány nappal a robbanás előtt átfogó "toalett-forradalmat" hirdetett: azt ígérik, hogy a következő négy évben százezer nyilvános vécét fognak felújítani.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.