Kábítószer

Ausztrália történetének egyik legnagyobb drogfogása

Két évig tartó nyomozás alatt több mint egy tonna - 360 millió ausztrál dollár (csaknem 77 milliárd forint) piaci értékű - kokaint foglaltak le az ausztrál hatóságok, amit az ország történetének egyik legnagyobb drogfogásaként aposztrofáltak csütörtökön.

2016.12.29 09:22MTI

A kábítószer nagy részét, hatszáz kiló kokaint nem most, hanem még márciusban foglalták le, ráadásul Tahitin, de a rendőrök szerint az ausztrál piacra szánták a csempészek. Vasárnap Sydney-től nem messze még ötszáz kilogrammnyi drogot foglaltak le, és tizenöt embert őrizetbe vették. A kábítószer feltehetően Dél-Amerikából származik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.