Bolíviai védelmi miniszter

Gyilkosság áldozatai lettek a Kolumbiában lezuhant gép utasai?

Aki úgy száll fel, hogy éppen csak elegendő üzemanyaga van, az nyilvánvalóan megsérti a polgári repülés legelemibb előírásait.

2016.12.10 10:06MTI
MTI/EPA/Sebastiao Moreira

A november végén a kolumbiai Medellín közelében lezuhant bolíviai repülőgép utasai gyilkosság áldozatai lettek - jelentette ki helyi idő szerint pénteken a bolíviai védelmi miniszter.

“Ami Medellínnél történt, az gyilkosság volt, mert ha valaki több mint hetven emberrel a fedélzeten úgy száll fel, hogy éppen csak elegendő üzemanyaga van, az nyilvánvalóan megsérti a polgári repülés legelemibb előírásait” – húzta alá a La Paz-i védelmi tárca vezetője, Reymi Ferreira.

A Lamia bolíviai légitársaság Avro RJ típusú gépe 77 emberrel a fedélzetén zuhant le november 28-án. A szerencsétlenséget hatan élték túl. A gépen utazott a Copa Sudamericana medellíni döntőjére a brazil Chapecoense futballcsapat is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.