Mindig csak precízen

Futótűzként terjedt a tinilány szülinapi meghívója - már legalább 1,2 millióan akarnak elmenni

Kicsit pontatlanul fogalmaztak a szülők a felhívásban: "bárki jöhet, akinek kedve van" a hatalmas bulira.

2016.12.09 16:19ma.hu
Screenshot

Ha éppen terveink között szerepel az utazás, egy biztos, most ne Mexikót válasszuk, ugyanis éppen milliónál is több ember készül oda. Nem világvége lesz, mindössze egy születésnapi videómeghívó ért el váratlan népszerűséget az interneten.

A felvételen Crescencio Ibarra kifejtette, hogy december 26-án hatalmas ünnepséget szerveznek gyermekük 15. születésnapjára, ahol végeláthatatlan mennyiségű étel, ital, lóverseny és koncert lesz. Az apuka sajnos nem pontosan fogalmazott, mikor kijelentette: „mindenki” meg van hívva a San Luis Potosiban tartandó partyra.

Elég lazára vették a figurát a szervező szülők, ugyanis a fél vagyonba kerülő 3 népszerű együttes mellett még a lóverseny nyertesének is díjat ajánlottak fel: 10.000 peso üti a markát a legjobb lovasnak. Ez nagyjából 500 dollárnak felel meg.

Így nem csoda, hogy a videót megnéző közel másfél millió ember jelentős része részt akar venni a gigaeseményen. Nem elvetemült szülőkről van szó, a 15. életév betöltése Amerika ezen részén nagy jelentőséggel bír, Quinceañeras ünnepnek is nevezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.