Megdöbbentő felvétel

Véletlenül rossz házat romboltak porig - videó

A férfi postaládáján rossz házszám állt, ezért a szomszéd épület helyett az ő otthonát tették a föld színével egyenlővé.

2016.12.08 18:29ma.hu

Egy Sydneyben található épületbontó vállalkozás véletlenül rossz házat rombolt le. A megadott címre mentek ki, látták a postaládán, hogy Marion utca 200, ezért azonnal neki is láttak a bontásnak.

A tulajdonos, Steve Ballas kora délután ért haza, mikor majdnem infarktust kapott, ahogy meglátta a romokat. Mindazonáltal, kiderült, hogy ő tudta rosszul, melyik házszám alatt lakik, az önkormányzat megerősítette, hogy az ő ingatlana a 198-as házszámú a telekkönyvekben.

Aztán arra is fény derült, hogy a szomszédos épület, amit valójában le kellett volna bontani, annak postaládáján két szám is állt, de a sok szórólap és ingyenes újság eltakarta a felső számot, így még csak a gyanú sem merült fel a munkásokban, hogy rossz helyen járnának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.