Lottó

Tévedésből eladott szelvénnyel lettek lottómilliomosok

Véletlenül nem a saját számaival játszott egy idős amerikai házaspár. Ez lett a szerencséjük, egymillió dollárt nyertek.

2016.12.07 14:07MTI

Tévedésből eladott lottószelvénnyel nyert egymillió dollárt (291 millió forintot) egy New Jerseyben élő idős házaspár.

A 70 éves Daniel Castillo általában a saját számaival játszik. Ám múlt csütörtökön egy kis lakewoodi üzlet eladója véletlenül egy olyan szelvényt adott el neki, amelyen a gép által generált számok szerepeltek. Kiderült, hogy azok voltak a nyerőszámok.

Castillo és neje most eldönthetik, hogy elviszik az egymilliót vagy életük végéig ezer dollárt kapnak hetente. Az üzlet, ahol a szelvényt eladták, tízezer dolláros bónuszt kapott a lottójáték szervezőitől.

A Cash4Life lottót Georgia, Indiana, Maryland, New Jersey, New York, Pennsylvania, Tennessee és Virginia államban játsszák.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.