Légi katasztrófa

Lezuhant egy pakisztáni utasszállító

Több tucat emberrel a fedélzetén lezuhant egy pakisztáni repülőgép. A gép az ázsiai ország északi részén járt, amikor eltűnt a radarképernyőről.

2016.12.07 13:59MTI

Lezuhant a Pakistan International Airlines egy belföldi járata legalább 40 emberrel a fedélzetén Pakisztán északi részén – közölte szerdán a csitráli térség rendőrsége.

A repülőgép az északi Csitrál városból szállt fel, úti célja a főváros, Iszlámábád volt – tudatta a légitársaság szóvivője. Egyelőre nem erősítette meg a csitráli térség rendőrségének a közleményét, az AFP hírügynökségnek csak azt mondta, hogy a repülő eltűnt a radarképernyőről.

A Geo News és a Dawn News pakisztáni televíziócsatornák értesülései szerint a repülőgépen 47 ember tartózkodott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.