Tragédia

A színpadon esett össze és halt meg a táncos - mindenki tapsolt és nevetett

A 48 éves táncosnak egyszerűen megállt a szíve, de a nézők azt hitték, hogy mindez a performansz része és kitörő tapssal üdvözölték az "élethű" előadást.

2016.12.06 17:00ma.hu

A 48 orosz származásű táncművész, R. Khusainov előadás közben összeesett majd meghalt a színpadon. A közönség azt hitte, hogy mindez csak a performansz része, ezért nevettek és tapsoltak a férfinak.

A művész éppen egy csecsen dalra táncolt, amikor hirtelen elvesztette az egyensúlyát és elesett. Végül persze világossá vált, hogy tragédia történt, azonnal mentőt hívtak, de már nem tudták megmenteni a táncost.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.