Bűncselekmény

Egy fiatal afgán menekültet gyanúsítanak Maria Lindenburger meggyilkolásával

A 19 éves orvostanhallgató holttestét október 16-án találták meg a Dreisam folyóban. Szabadidejében egy menekültszálláson önkénteskedett.

2016.12.04 19:38ma.hu
Fotó: Twitter

A Mirror értesülései szerint egy tizenéves afgán menekültet gyanúsítanak Maria Lindenburger meggyilkolásával.

A 19 éves orvostanhallgató holttestét október 16-án találták meg a németországi Freiburgban, a Dreisam folyóban. Édesapja az Európai Bizottság tisztségviselője, a lány szabadidejében egy menekültszálláson dolgozott önkéntesként.

A brit lap úgy tudja, hogy feltételezett gyilkosát már le is tartóztatták a német hatóságok, és a jövő hónapban kell bíróság elé állnia. A nyomozás kiderítette, hogy a lányt halála előtt megerőszakolták, holttestét pedig a vízbe dobták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.