Elrabolva

Eltűnt Julian Assange? - Állítólag meg is kínozták a WikiLeaks-vezért

Állítólag már hetek óta nem látták - és a felreppenő hírek ellenére sem jelentkezett be a WikiLeaks-vezér.

2016.12.02 10:30ma.hu

Az egyik Anonymous YouTube-csatornán jelent meg egy videó, mely szerint a WikiLeaks kiszivárogtató portál alapítóját a CIA elrabolta. A kisfilm szerint Assange tartózkodási helyének környékén nemrég rengeteg gyanús jármű volt megfigyelhető. Minden bizonnyal rajtacsaptak a férfin, elfogták, elrabolták és a feltételezések szerint megkínozták. Ha nem így lenne, Assange már öntként jelentkezett volna, hogy elkerülje a pletykákat.

Az ausztrál állampolgárságú, 46 éves Assange négy éve Ecuador londoni nagykövetségén él, menedékjog védelme alatt. Portálja hozzávetőleges becslések szerint csaknem 500 ezer bizalmas amerikai diplomáciai táviratot szerzett meg, és az elmúlt években ezek jelentős részét át is adta médiapartnereinek.

Állítólag két hete még kihallgatáson vett részt >>>

Julian utolsó interjúját az RT adta le, ugyan megvágva, de pontosan beszélt a Clinton-Soros, # Pizzagate botrányokról. Egyes források szerint Obama néhány héttel ez előtt adta ki a parancsot, hogy élve, vagy halva fogják el Assange-t. A rajtaütés során állítólag telefonokat, számítógépeket és fotókat koboztak el, és átvetták az irányítást a Wikileaks Twitter-fiók felett is. Elképzelhető, hogy a Wikileaks valóban a CIA kezében van?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.