Tragédia

Mindössze hat túlélője van a repülőgép-szerencsétlenségnek

A brazil focicsapat négy játékosán kívül a gép személyzetének egy tagja és egy újságíró élte túl a balesetet.

2016.11.29 14:55ma.hu
Ápolók viszik hordágyon Alan Ruschel brazil labdarúgót

A kolumbiai katasztrófavédelem megerősítette, hogy négy játékos is túlélte a hétfő esti repülőgép-katasztrófát. A focicsapattal a fedélzetén lezuhant gépnek friss jelentések szerint hat túlélője van: a játékosok, a repülő személyzetének egy tagja és egy újságíró.

Szemtanúi jelentések szerint hatan élték túl a hétfő esti repülőgép-szerencsétlenséget: négy labdarúgó, egy légiutas-kísérő és egy brazil újságíró. A kolumbiai hatóságok korábban még öt túlélőről tájékoztattak, de miután rátaláltak az ötödikre, egy sérült focistára bukkantak a roncsok között.

A Kolumbiában lezuhant repülőgép fedélzetén 81 ember utazott, de a katasztrófát csak 6-an élték túl.

A Lamia bolíviai légitársaság gépe – amelyen 72 utas és 9 fős személyzet tartózkodott – helyi idő szerint hétfő este szenvedett balesetet, miközben a Kolumbia északnyugati részén található Medellín felé, a José María Córdoba nemzetközi repülőtérhez közeledett – tudatták az egyik közösségi oldalon a légikikötő illetékesei.

Federico Gutiérrez medellíni polgármester súlyos tragédiának minősítette a balesetet.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.