Amerikai elnökválasztás

Szabadságoltak a tanárt, mert Hitlerhez hasonlította Trumpot

Kaliforniában szabadságoltak egy általános iskolai tanárt, mert Adolf Hitler egykori náci vezérhez hasonlította Donald Trump megválasztott amerikai elnököt.

2016.11.19 10:31MTI

A Mountain View általános iskolájában már 40 éve tanító történelemtanárnak, Frank Navarrónak azonnali hatállyal el kellett hagynia az iskola területét.

A tanár még a múlt héten megtartott egyik óráján hasonlította a német náci vezérhez a megválasztott amerikai elnököt, de csak most intézkedtek az ügyben, miután az egyik szülő levélben panaszt teszt.

A levél részleteit nem hozták nyilvánosságra, sőt a bepanaszolt tanárral sem ismertették.

A döntést Jeff Harding kerületi tanfelügyelő hozta, aki meghatározatlan ideig tartó szabadságra küldte Navarrót. Nem tudni, hogy ezen kívül kap-e még valamiféle büntetést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.