Állati

Végül széttépte a jegesmedve a szánhúzó kutyát

Így szeret egy jegesmedve, a világ legvérszomjasabb ragadozója - terjed a világhálón a cuki videó, ami azonban vérfürdőbe torkollott.

2016.11.19 09:35ma.hu
hirdetés

Mint arról korábban a ma.hu is beszámolt, egy jegesmedve megszeretgetett egy kikötött szánhúzó kutyát.

Addig addig simogatta, míg úgy gondolta: úgy szeretlek, majd megeszlek - és így is tett.


A felvételt David De Meulles készítette a kanadai Churchillben, azért kezdte filmezni a jelenetet, mert meglátta, hogy egy jegesmedve közelít a kikötött kutya felé és nem tudta, mi fog történni. A kamerát azonban túl korán állította le, ugyanis végül a kutyát széttépték a jegesmedvék.

Brian Ladoon,aki a 5 Dog Sanctuary-t vezeti a manitobai városkában, a CBC News-nak elmondta: aznap nem is adtak ki élelmet a jegesmedvéknek. A természetvédelem el is szállított pár jegesmedvét a területről.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.