Halálos út

Motorbalesetet szenvedett, lemobilozta utolsó perceit - drámai pillanatok

Súlyos motorbalesetet szenvedett a férfi, egy 30 méter mély árokban várta a halált vagy a csodát. Videóüzenetben búcsúzott el családjától, barátaitól, kutyáitól és bocsánatot kért, hogy így alakultak a dolgok majd rásötétedett...

2016.11.09 17:00ma.hu

Kevin Diepenbrock 30 órán át feküdt egy 30 méteres árokban, miután motorbalesetet szenvedett. Még október 15-én történt az eset, az Észak-Karolina-Tennessee államközi 129-es sztrádán, mely éles kanyarairól híres. Kevin Diepenbrock éppen Phillip Polito barátjával motorozott, mikor társa hirtelen befékezett, összeütköztek és lerepültek a mélybe. Polito a baleset következtében azonnal meghalt, Diepenbrock mozgásképtelenül feküdt.

Mivel esélye sem volt a túlélésre, hiszen senki sem látta a balesetet, szinte biztos volt a halálban. Hiába kiabált fel az útra, vagy próbált SMS-t írni, még a Facebook sem volt elérhető a mélységben. Így hát nem volt más választása, mint mobiljával elköszönni az élettől, és felvette, ahogyan ott fekszik: "Csak azt akartam mondani, hogy szeretlek titeket. Sajnálom, hogy hülye voltam, de ismertek."

A súlyos csonttöréseket szenvedő férfi elbúcsúzott szüleitől, feleségétől, arra kérve őket, hogy vigyázzanak kutyáira. A férfi szerint legalább 100 autó haladt el az úton, de senki sem állt meg. Majd a nappal éjszakába fordult és koromsötét lett, a férfi megpróbált felkelni, de vélhetően elájult közben. Nos, a csoda végül beelőzte a kaszást, bár elég komótosan érkezett...

Közel 30 órával később egy nő talált rá, aki helyi segítséget hívott egy közeli boltból, Josh Johnson szintén motoros volt és úgy ismerte a környéket, mint a tenyerét, így végül Kevin Diepenbrock megmenekült. Azonnal kórházba szállították, 12 bordája tört el, rengeteg zúzódás érte. Jelenleg is lábadozik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.