Erőszak

Megkötve találták meg a nőt, mint egy kutyát

Augusztusban tűnt el, egy konténer belsejében bukkantak rá. Legalább még négy ember végezhette így a birtokon - állította a tévécsatorna, de mint kiderült, hamisították a hírt.

2016.11.05 08:51ma.hu

Dél-Karolinában egy vidéki birtokon találták meg a nőt egy konténerben, leláncolva. A 30 éves Kala Brown folyamatos dörömböléssel próbálta meg felhívni magára a figyelmet. A rendőrség éppen házkutatásra ment a Woodruff-i birtokra, a szexuális bűnözőként nyilvántartott 45 éves Todd Kohlheppet le is tartóztatták.

A rendőröket is sokkolta az eset, hogy ilyen embertelen körülmények között találtak az áldozatra, de szerencsére élt még a nő. A tettes rendszeresen erőszakolta áldozatát. Ismerték is egymást, az emberrablás nem volt véletlen.

A nő több hónapja élt ebben a tartályban, 32 éves barátjával, Charles Carverrel tűnt el, azonban a férfit továbbra sem találják. Mindazonáltal, feltételezhetően legalább még négy ember végezhette így a birtokon.

HAMIS VOLT A HÍR

Mint utólag kiderült, az ABC News amerikai hírtelevízió riportere, Linsey Davis és stábja csak kitalálta a Dél-Karolina állambeli állítólagos bűncselekményt. Az ABC alelnöke azonnali vizsgálatot ígért, az adás producerét pedig azonnal felfüggesztették. Ez nem az első hasonló hírhamisítás az ABC-nél, idén áprilisban is lebuktak már.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.