Ámokfutás

Freddy Kruegernek öltözött őrült lőtt le 5 embert egy Halloween-partyn

A Rémálom az Elm utcában a texasi San Antonióban vált átírt valósággá.

2016.10.31 14:51ma.hu
hirdetés
screenshot

A texasi San Antonióban egy halloweeni partira érkezett hívatlanul egy csoport ismeretlen férfi vasárnap hajnalban. Mikor a házigazda távozásra szólította fel őket, egyikük, aki Freddie Kruger-jelmezt viselt, előrántott egy fegyvert és vaktában lövöldözni kezdett. Öt embert sebesített meg.

Egy szemtanú, aki ugyanabban az utcában lakik, így számolt be a történtekről:

"Lövések hangjára ébredtem - felismertem a jellegzetes ropogást, én is tartok fegyvert, hiszen ez elég veszélyes környék. A családomat biztonságba helyeztem, és kimentem megnézni, mi történt. Láttam, hogy az emberek fejvesztve menekülnek az utcán az autóik felé."

A meglőtt partivendégek közül 4 férfit a helyszínről szállították el a mentők - az ötödik, egy nő megpróbált az autójával eljutni a kórházba, de nem sokkal később karambolozott az úton. Őt is ellátásban részesítették.

Sérüléseik szerencsére nem életveszélyesek.

A rendőrség keresi a lövöldözőt és társait. A szemtanúk szerint afroamerikaiak voltak az elkövetők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.