Őrület

Ezt a fiút mától iPhone7-nek hívják

Nem vicc, az Olexander Turin néven anyakönyvezett ukrán fiatal hivatalos papírral is igazolja: Aйфон az ő neve. És hogy miért?

2016.10.30 15:52ma.hu

Twitter

Egy fiatal srác konkrétan azért változtatta meg a nevét, hogy megnyerhessen egy készüléket. A kijevi iPhone Store ugyanis az első 5 vállalkozónak, aki hivatalosan is lecseréli a nevét iPhone7-re, ingyen biztosít egy-egy darabot a legújabb almás okostelefonból - írja az Independent.

Egy új készülék igen borsos áron találhat gazdára, Ukrajnában átlagosan 760 fontba (23 499 hrivnyába) kerül. Valószínűsíthető, hogy a névváltoztatás költségei nem voltak ilyen magasak.

A fiú (akit innentől hivatalosan iPhone Sim Seven-nek hívnak) nővére kissé kiakadt a történet miatt: "El sem hiszem, hogy ez megtörténhet, de hát kénytelenek vagyunk elfogadni a dolgot. Ezt a lépést tulajdonképpen az önkifejezés egy formájánakis nevezhetjük. Mindenki ki akar tűnni valahogy - de jobban örültünk volna, ha nem így teszi."

Ájfon, aki pénteken vette át nyereményét, elmondta: vissza fogja változtatni a nevét, mielőtt gyermekei születnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.