Pedofil

Webkamerán keresztül zaklatott szexuálisan több mint száz kislányt egy svéd férfi

Hét év börtönbüntetésre ítéltek pénteken egy 47 éves férfit Svédországban, a maga nemében az ország legnagyobb ilyen jellegű ügyében.

2016.10.28 17:19MTI

A dél-svédországi Boras város körzeti bírósága szerint a meg nem nevezett vádlott fiatal férfiként vagy nőként mutatkozott be 114 fiatal lánynak közösségi hálókon, és rávette őket, hogy szexuális aktusokat adjanak elő neki webkamerán keresztül.

A bíróság szerint az érintett lányok nagy része 12 és 14 év között volt a történtek idején. A férfi 2010 vége és 2015 közepe között követte el a szexuális visszaéléseket.

A vádlott csak a bűncselekmények egy részét ismerte el. Az egyelőre nem derült ki, hogy fellebbez-e a bírósági döntés ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.