Amerikai elnökválasztás

Letartóztatták a férfit, aki megrongálta Trump csillagát

Los Angelesben letartóztatták azt a férfit, aki szerda hajnalban megrongálta Donald Trump csillagát a Hírességek sétányán Hollywoodban.

2016.10.27 21:14MTI

James Otis kalapáccsal próbálta szétverni a csillagot. A férfi építőmunkásnak adta ki magát, és Los Angeles egyik lapja, a City News Service szerint rögtönzött sajtóértekezletén azt állította: a republikánus elnökjelölt nőkkel kapcsolatos megjegyzései háborították fel.

Elmondása szerint a csillagot ki akarta szedni a betonból, hogy elárverezze. Az aukció bevételét annak a 11 nőnek akarta felajánlani, akik az elmúlt hetekben a nyilvánosság elé állva feltárták, hogy Donald Trump szexuálisan zaklatta őket.

Otis később a Los Angeles Times napilapnak elmondta, hogy családjában négy embert bántalmaztak szexuálisan, ezért a dolog számára személyessé vált.

Leron Gubler, a Hírességek sétányán lévő több száz csillagot gondozó hollywoodi Kereskedelmi Kamara elnök-vezérigazgatója csütörtökön bejelentette: a megrongált csillagot helyreállítják.

Donald Trump 2007-ben kapott csillagot az NBC televízióban sugárzott Th Apprentice című valóságshow-műsoráért. A választási kampányban a csillagot többször megrongálták: lefújták festékkel, horogkeresztet rajzoltak rá, és a nyáron valaki kis kerítéssel is vette körbe, arra célozva, hogy Trump - elnökké választása esetében - további kerítést akar emelni az amerikai-mexikói határon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.