Rendbontás

Fáklyákat és röplapokat dobtak a moszkvai amerikai nagykövet moszkvai rezidenciájára

Az akció egyik részvevője a Spaso House néven ismert rezidencia kerítéséhez láncolta magát.

2016.10.26 11:10MTI

Elfogott a moszkvai rendőrség három fiatal férfit, akik kedden fáklyákat és az európai amerikai támaszpontok bezárását követelő röplapokat dobáltak be az Egyesült Államok oroszországi nagykövete moszkvai rezidenciájának területére.

A TASZSZ orosz hírügynökség beszámolója szerint az akció egyik részvevője a Spaso House néven ismert rezidencia kerítéséhez láncolta magát. A kiérkező járőr mindhárom fiatalt egy rendőrségi busszal elvitte.

Az érintettek ellen közigazgatási szabálysértés, nem engedélyezett tüntetés szervezése és a hatósági intézkedéssel való szembeszegülés miatt indulhat eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.