Sokan kórházba kerültek

Füst miatt hajtott végre kényszerleszállást egy utasszállító

25 embert füstmérgezés miatt kórházba vittek.

2016.10.25 15:25MTI

Füst miatt kényszerleszállást hajtott végre a British Airways brit légitársaság Airbus A380-as repülőgépe Vancouverben - közölte Twitter-oldalán kedden a kanadai CBC News televízió.

25 ember került kórházba (CBC News)

Laura Kohli, a Vancouver Coastal Health kórház szóvivője megerősítette, hogy 25 embert füstmérgezés miatt kórházba vittek.

Az utasszállító San Franciscóból Londonba tartott, amikor helyi idő szerint hétfő éjfélkor kényszerleszállást hajtott végre a kanadai városban. Nem sokkal később mentőjárműveket lehetett látni a kifutópályán a repülőgép körül.

A British Airways nem közölte hányan utaztak a járaton. A légitársaság szerint vizsgálják az incidens okát. Az utasokat helyi hotelekben helyezték el, amíg más járatokon folytatni tudják útjukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.