Megölte, megfőzte

Már egy bébi elefántra feni a fogát a szaúdi zsiráfgyilkos

Óriási felháborodást keltett a szaúdi vadász, aki lemészárolt egy zsiráfot, majd lakomát készített belőle. A férfi nemrégiben megüzente: egy bébi elefánt következik...

2016.10.25 15:02ma.hu

Rashed al-Hajri számtalan felháborodott levelet kapott, miután lemészárolt egy zsiráfot, és a vendégei kedvéért lakomát főzött belőle. A férfi a közösségi média különbözó felületeire is töltött fel képeket a nagy "gasztrokalandról", nagyon sok embert magára haragítva ezzel.

A 42 éves szúdi vadász azzal védekezett, hogy amit Tanzániában tett, egy teljesen legális vadászat volt, semmi több. Úgy ölte le a zsiráfot, ahogy "a könyvben le van írva", hivatalos engedélye is volt a vadászatra. Azt is hozzátette, hogy a lakoma maradékát a "rászorulók között" osztották szét.

Rashed al-Hajri (Supplied/Al Arabiya)

A zsiráf halála miatt zúgolódókra annyit mondott: "Valószínűleg vegetáriánusok, akik nem esznek húst."

Követőit - mert bizony ilyenek is akadtak szép számmal - arról biztosította, hogy lesznek még nagy meglepetések, és azt is megemlítette, hogy új kihívás lehetne egy bébi elefánt megölése és megkóstolása.

A szaúdi vadász egyébként mindenkit arra bátorít, kóstolják meg a zsiráfhúst, az éttermek vegyék fel az étlapra, mert sokkal finomabb, mint a bárány, vagy a teve - adta hírül az Al-Arabiya.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.