Videó

Szörnyű: így robbant fel a Máltán lezuhant repülőgép

A gép látszólag problémamentes felszállást hajtott végre, emelkedni is kezdett, de hirtelen jobbra dőlt, és egyenesen a földbe fúródott. 18+ videó!

2016.10.24 12:37ma.hu

Nyilvánosságra hoztak egy felvételt annak a repülőgépnek a lezuhanásáról, amely a földbe csapódott a máltai repülőtéren. A tragédiában öt ember vesztette az életét - írja az atv.hu.

A Líbiába tartó repülő nem sokkal a felszállást követően csapódott a földbe a kifutópálya közelében.

Sajtóinformációk szerint a gép látszólag problémamentes felszállást hajtott végre, emelkedni is kezdett, de hirtelen jobbra dőlt, és egyenesen a földbe fúródott.

Katonai források szerint a balesetben elhunyt áldozatok nem a Frontex munkatársai, hanem francia állampolgárságú utasok voltak.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.