Egyszerű ügy ez a ruszkiknak

Ezt csinálják az oroszok a horrorbohócokkal - videó!

Amerika után már Európában is egyre több bohóctámadás történik gyermekek és felnőttek ellen. Az oroszok azonban nem félnek a krumpliorrúaktól...

2016.10.22 19:32ma.hu

Egy ismeretlen személy amerikai példát követve bohócnak öltözött Szentpétervárott és megtámadott egy autóst egy vécépumpával. Az utóbbi napokban csaknem tucatnyi, többször fegyveres bohóctámadás történt gyermekek és felnőttek ellen világszerte, így az embereket már az első pillanatban megrémíti a krumpliorr látványa. Az egész bohócőrület az USA-ból indult augusztusban, és gyorsan elterjedt Angliában, Ausztráliában és Brazíliában.

Bár sok esetben mindössze csak ijesztgetik az embereket, nem egy életveszélyes támadás is történt már, de nem ritka az, hogy nem is bohócról van szó, jóval inkább a velejéig gonosz Jokerről, aki akár ölni is képes, így jobbal fél mindenki az ilyen maskarába bújt felismerhetetlen személyektől.

Mindenesetre ez az orosz férfi nem tojt be a bohóc láttán...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.