Tragédia

Liftaknába zuhant és szörnyethalt egy csecsemő New Yorkban, az anya túlélte

Hiába nem érkezett meg a lift, az ajtó kinyílt, ezért a 23. emeleten várakozó nő rutinból betolta a babakocsit. A nő is a mélybe zuhant, de mivel a babakocsi valamelyest felfogta az esését, életben maradt.

2016.10.14 18:07MTI

Liftaknába zuhant és szörnyethalt egy hathónapos csecsemő egy New York-i toronyházban; édesanyja is beleesett az aknába, de ő túlélte a nyolc emelet zuhanást.

A 21 éves nő a 23. emeletre hívta a liftet, de az megrekedt a 15. emeleten. Ennek ellenére a liftajtó kinyílt, és az édesanya akaratlanul a mélybe lökte babakocsiban lévő gyermekét. A kicsi nem élte túl a zuhanást.

A mélybe esett az anya is, de ő túlélte a balesetet, mert az ő esését felfogta gyermeke és a babakocsi - jelentette pénteki számában a New York Daily News.

A The New York Times szerint a múlt év eleje óta csaknem húsz alkalommal tettek panaszt a lift meghibásodására az 1970-es években épült Sea Rise lakóházban. Az épület kivitelezője ellen legalább 50 eljárás van folyamatban az építési előírások megszegése miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.