Mesterségesen lélegeztetik

Súlyos állapotban a volt szlovák elnök

A 86 éves Michal Kovacot a pozsonyi Szent Mihály Kórház intenzív osztályán ápolják, és jelenleg mesterségesen lélegeztetik.

2016.10.01 18:23MTI

Súlyos állapotban van az egy napja kórházba szállított Michal Kovac volt szlovák államfő - közölte szombaton a TASR szlovák hírügynökséggel Ivan Netík, a belügyminisztérium szóvivője.

A 86 éves politikust a pozsonyi Szent Mihály Kórház intenzív osztályán ápolják, és jelenleg mesterségesen lélegeztetik – mondta el a szóvivő, aki szerint a család nem kíván több információt nyilvánosságra hozni Michal Kovác egészségi állapotáról.

A Novy Cas című szlovák napilap előzőleg azt írta, hogy a független Szlovákia első köztársasági elnökét (1993-98), aki évek óta Parkinson-kórban szenved, először a kórház kardiológiai osztályán helyezték el, de az állapota hirtelen rosszabbodott, és mesterséges kómában tartják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.