Baleset

Tömegszerencsétlenség: egy new jersey-i vasútállomásba rohant egy szerelvény

A hobokeni pályaudvaron tragikus baleset történt, legkevesebb 100-an megsérültek, a halottak száma jelenleg 3.

2016.09.29 16:01ma.hu


Egy Manhattanből érkező ingázó vonat csapódott a New Jersey állambeli Hoboken egyik vasútállomásának épületébe.

A baleset ottani idő szerint reggel fél 9-kor, a csúcsforgalomban törént.

Arról, hogy a balesetben hányan sérültek meg, egyelőre nincs információ. Az állomáson készült fotók alapján azonban nem lehet kizárni, hogy több súlyos sérültje is lehet az esetnek.

Az sem derült ki még, hogy mi okozta a balesetet. A helyszínről posztolt fotók tanúsága szerint a szerelvény áttörte a sínpályát lezáró bakot, és tovább csúszott az állomás épületének belseje felé.

A legfrissebb információk szerint 3 ember életét vesztette - a sérültek számáról még mindig nem tudni pontosat - de legkevesebb 100 - köztük kritikus állapotú - sebesültről szólnak a híradások.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.