Bűnügy

Felrobbantották egy ciprusi futballbíró autóját

Giorgosz Nikolau autója a háza előtt parkolt Zygiben, amikor hajnali 3 óra körül egy házilag készített pokolgép felrobbant benne.

2016.09.27 17:08MTI

A bíró nem tartózkodott a kocsiban.

A 41 éves bíró a szövetség játékvezetői bizottságának állásfoglalása szerint mostanában nem működött közre olyan mérkőzéseken, amelyek ilyen reakciót válthattak volna ki. Két éve a játékvezetői bizottság irodájának otthont adó épület rongálódott meg egy bomba következtében, míg tavaly a bírók egyhetes sztrájkkal tiltakoztak amiatt, hogy egyikük anyjának háza előtt gyújtószerkezet robbant.

A rendőrség szerint elégedetlen huligánok vagy a bírókat meccsek manipulálására rávenni akaró bűnözők állhatnak a támadások mögött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.