Gyilkosság

Elfogták a több halálos áldozatot követelő burlingtoni mészárost

A csöndes és nyugalmas kisváros élete mindörökre megváltozott.

2016.09.25 08:30MTI
Screenshot

Az Egyesült Államokban, az északnyugati Washington államban elfogták szombat este a több halálos áldozatot követelő, előző napi burlingtoni lövöldözés gyanúsítottját.

Az NBC televízió helyi híradójának információi szerint egy húszéves férfit fogtak el a Burlingtontól csaknem 50 kilométernyire délnyugatra fekvő Oak Harborban. A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást.

Burlingtonban pénteken este, a város bevásárlóközpontjában lövöldözött a tettes. Három nő azonnal meghalt, egy nő és egy férfi pedig szombatra virradóra a kórházban halt bele sebesüléseibe.

A bevásárlóközpont biztonsági kamerái rögzítették, amint a férfi bemegy a Macy's áruházba, és lövöldözni kezd, így még pénteken este a fotójával együtt kiadták a körözést ellene. Az áruházban megtalálták a gyilkos fegyvert is.

A rendőrség és a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) illetékesei már pénteken este közölték, hogy magányos gyilkosról van szó, és kizárható a terrorakció.

Steve Sexton polgármester nyilatkozatában azt hangsúlyozta, hogy a csöndes és nyugalmas kisváros élete mindörökre megváltozott.

Burlington Seattle várostól mintegy száz kilométerre északra fekszik.

Screenshot


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.