Terror

Drámai lövöldözés egy amerikai bevásárlóközpontban

A helyi idő szerint este fél tíz körül történt tragédiában több nőt lőttek agyon.

2016.09.24 08:53MTI
Screenshot

Már négy halottja és egy sebesültje van a Washington államban helyi idő szerint péntek este történt lövöldözésnek.

A lövöldözés az északnyugati Washington államban, Burlington városában történt egy bevásárlóközpontban. A város Seattle-től mintegy száz kilométernyire északra fekszik.

A feltételezett elkövetőről közzétettek egy fotót, amelyet a bevásárlóközpont egyik biztonsági kamerája készített. Ennek alapján kiadták a körözést egy "spanyolajkú, fekete trikóban lévő" férfi ellen, akit az országút felé menekülve rögzítettek a kamerák. A rendőrség mindenkit figyelmeztetett, hogy a férfi veszélyes lehet, mert fegyver van nála.

A helyi idő szerint este fél tíz körül történt tragédiában több nőt lőttek agyon, az egyik sebesült életveszélyes állapotban volt, mentőhelikopter vitte kórházba, a másik sebesült kisebb sérülésekkel megúszta.

Mark Francis rendőrségi szóvivő szerint egyelőre nem világos, hogy a lövöldöző "magányos farkas" volt-e, vagy voltak tettestársai.

Screenshot


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.