Terrorgyanú

Zavarodott anyuka okozta a pánikot Frankfurtban

Csupán félreértette a szabályokat, ezért mulasztott a biztonsági ellenőrzésnek alávetni magát a 25 éves, kétgyermekes nő.

2016.09.01 13:12ma.hu

Egy zavarodott anyuka miatt ürítették ki szerdán a frankfurti repteret. A 25 éves, két gyermekével Isztambulból New Yorkba utazó fiatal nő félreértette a biztonsági szabályokat és véletlenül meglógott az ellenőrzés elől.

Elmondása szerint nem tudta, hogy átszállásnál az EU-ból érkező utasokat ismét ellenőrzik, ezért nem állt be a megfelelő sorba és elhagyta a biztonsági területet.

A szabály nem ismerete hatalmas pánikot okozott, mert a biztonságii ntézkedések miatt tízezer embert kellett evakuálni a repőtér termináljából.

Az első hírek egy ellenőrzésen átszökő nőről szóltak, aztán beindult a pánik-cunami, és az emberek még robbanószer-maradványokról is tudni véltek.

A nőt végül a biztonsági kamerák segítségével találták meg, és miután kikérdezték, nem találták veszélyesnek.

A törölt járatok után minden visszatért a rendes kerékvágásba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.