Olasz földrengés

6 nap után élve szedtek ki egy cicát a romok alól Amatricében

A Joy nevű macska nevében hordozza sorsát: gazdájának legnagyobb örömére közel egy hét után mentették ki a tűzoltók az összedőlt ház alól.

2016.08.31 15:58ma.hu

Bejárja a világsajtót Gioia (Joy, azaz Öröm) megmenekülésének története: a 9 életéből legalább egyet most biztosan elhasznált.

Az augusztus 24-i, leginkább Amatrice városát sújtó földrengés Gioia gazdájának házát erősen megrongálta. Szerencsésen kimenekítették őket, de a macska kiugrott a gazdi kezéből és visszarohant az épületbe.

A ház még aznap egy utórengésben teljesen összeomlott, és a kétségbeesett gazda azt kérte a mentőalakulatoktól, segítsenek megtalálni kedvencét.

6 napig kutattak az állatka után, és csodák csodájára a romok között csaknem egy hét elteltével rábukkantak a majdnem teljesen kiszáradt cicára.

Némi vízpótlás után visszaadták gazdájának.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.