Szívmelengető történet

Mozgó szemeteszsákot látott az úton - megállt és megmentette

Szokatlan "valamire" lett figyelmes egy nő, miközben úton volt a munkahelyére. Így is késésben volt, de megállt, hála az égnek.

2016.08.30 15:26ma.hu

Múlt csütörtökön a Kentucky városban élő Malissa Sergent Lewis már késésben volt munkahelyére, mikor az úton egy szokatlan, mozgó szemeteszsákra lett figyelmes.

Eleinte azt hitte, hogy káprázik a szeme, majd ahogy közeledett a fekete zsák felé, már biztos volt benne, hogy valami nem stimmel, nem a szél fújja, hanem valaki van benne.

Egy kutyakölyköt talált benne, nyakörv volt rajta, de biléta nélkül. Magával vitte és fpróbálta megtalálni tulajdonosait. Mivel sokáig nem ért el eredményt, úgy döntött családjával, hogy megtartják a helyes kis jószágot.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.