Megható történet

Macska hozta le a svájci hegyek között eltévedt férfit

Úgy látszik, nem csak a kutyák mentenek embereket, ha úgy adódik, a cicák is szívesen megteszik.

2016.08.30 10:54ma.hu

Még 2013-ban reppent fel a hír, hogy egy cica hozott le a svájci hegyekből egy eltévedt férfit. A leírás szerint a férfi nem tudta merre kell mennie, a cica odament hozzá, hízelgett neki, majd útnak eredt. Az ember 20 percig csak követte a cicát, aki meg-megállt ellenőrizni, hogy újdonsült barátja megvan-e még, mire végre elértek a faluba.

A férfi a svájci hegyek között túrázott, amikor eltévedt, miután a szállásához visszavezető út le volt zárva.

Azóta is folyamatosan érkeznek hírek, miszerint nem ő volt az első és az egyetlen ember, akit kivezetett a cica a végtelen szépségű tájból, a fotók pedig azt bizonyítják, hogy ugyanarról a macskáról van szó.

Úgy látszik, komolyan veszi hegyi feladatait a jószág.

Egyszer lenn


Egyszer fenn


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.