Amerikai elnökválasztás

Ajándékcipővel támogatja egy boszniai cipőgyár Melania Trumpot

Az aranyszínű cipőt a mindennapokra szánják, míg várakozásaik szerint - Donald Trump elnökké választása esetén - Melania Trump a fehérszínű cipőben lép be először a Fehér Házba.

2016.08.29 16:18MTI

Két pár különleges kidolgozású cipőt küld ajándékba egy boszniai cipőgyár Melania Trumpnak, Donald Trump republikánus párti elnökjelölt feleségének - számolt be róla honlapján hétfőn a Szarajevói Rádió.

Az arany-, valamint a fehérszínű cipőt a gyár vezetői hétfőn mutatták be a sajtónak, és bejelentésük szerint azonnal postára is adták, hogy minél hamarabb az Egyesült Államokba érjenek, ahol Melania Trump - állítólag - már várja őket. A firstlady-jelöltet levélben előre értesítették az ajándékról, és a sajtótájékoztatón elhangzottak szerint Melania Trump nagyon örült a hírnek, mert - mint mondták - nem is számított arra, hogy európai támogatást kap az elnökválasztási kampány során.

Marinko Umicevic, a cipőgyár igazgatója a hétfői sajtótájékoztatón elmondta, hogy az aranyszínű cipőt a mindennapokra szánják, míg várakozásaik szerint - Donald Trump elnökké választása esetén - Melania Trump a fehérszínű cipőben lép be először a Fehér Házba.

A szlovén származású Melania Trumpot egyrészt származása miatt támogathatja a boszniai Szerb Köztársaság kormányzati központjában, Banja Lukában található gyár, másrészt viszont ezzel fejezhetik ki ellenszenvüket Trump demokrata párti vetélytársa, Hillary Clinton és férje iránt. A szerbek Bill Clinton korábbi amerikai elnököt teszik felelőssé azért, mert a NATO a boszniai szerb állásokat bombázta az 1992-1995-ös boszniai háború végén, valamint jelentős szerepet játszott a Jugoszlávia elleni 1999-es NATO-csapások elindításában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.