Fürdési tilalom

Cápa harapta le egy szörföző karját

Megtámadta, és súlyos sérüléseket okozott egy cápa Réunion csendes-óceáni szigetnél egy szörfözőnek, aki tiltott helyen ment a hullámok közé. Egy vízimentőnek sikerült a partra vonszolnia az áldozatot, akit kórházba szállították.

2016.08.28 17:14MTI

Cápa harapta le egy szörföző jobb karját a Franciaországhoz tartozó Réunion csendes-óceáni szigetnél. Az áldozatot a lábfején is megharapta a ragadozó. Egy vízimentőnek sikerült a partra vonszolnia, ahonnét kórházba szállították.

A szombati baleset egy védőhálóval körülvett övezetben történt, ahol azonban szigorú fürdési tilalom volt érvényben, mert az erős hullámverés egy helyen átszakította a védőhálót.

Réunion partjainál 2011 óta 19 cápatámadás történt, ezekben hét ember halt meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.