Tragédia

Hatalmas tűz ütött ki Moszkvában, 16 embert álmában ért a halál

A lángok egy raktárépületben pusztítottak, 4 embert kórházba kellett szállítani.

2016.08.27 16:28MTI

A rendkívüli helyzetek minisztériumának illetékeseire hivatkozó jelentések szerint a lángok az orosz főváros északkeleti részén lévő háromemeletes raktár egyik helyiségében keletkeztek, és átterjedtek az egész, négyezer négyzetméteres épületre.

Az áldozatok közül 16-an füstmérgezésben haltak meg, bennrekedve az épület legfelsőbb emeletének egyik szobájában. Egyikük kórházban vesztette életét. A tűzoltóknak 12 embert sikerült kimenekíteni az égő épületből.

A leégett raktár egy nyomdaipari vállalaté volt. A hatóságok vizsgálják a tűzeset okát, és tűzvédelmi szabályok megsértése címén indítottak bűnvádi eljárást.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.