Földmozgás

Erős utórengés volt Olaszországban!

A romokat is romba döntötte az újabb rázkódás.

2016.08.26 10:32ma.hu
Forrás: RSOE EDIS

Újabb erős utórengés rázta meg pénteken reggel Olaszország középső részét, és okozott további károkat Amatrice településén. Újabb halálos áldozatokról, sérülésekről ugyanakkor egyelőre nincs hír. Szerencsére, a csodával határos módon találtak még túlélőket, de már egyre kisebb az esély erre.

A rengés 4,8-es erősségű volt az olasz geológiai intézet mérései szerint. A fél hét előtt két perccel történt főrengést több utómozgás követte.

A szerdai, 6,2-es erősségű földrengés sújtotta területen folyamatosak az utórengések, akadt már köztük a péntek reggelinél erősebb, 5,1-es is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.