Amerikai elnökválasztás

A WikiLeaks alapítója újabb kiszivárogtatásokat ígér Hillary Clintonról

Különféle dokumentumokról van szó, egészen érdekesek, némelyikük kifejezetten szórakoztató.

2016.08.25 21:30MTI

A WikiLeaks kiszivárogtató portál alapítója és főszerkesztője, Julian Assange egy szerda esti televíziós interjúban újabb kiszivárogtatásokat ígért Hillary Clinton amerikai demokrata párti elnökjelöltről.

Julian Assange élő adásban jelentkezett be az amerikai Fox televízió egyik szerda esti műsorában a londoni ecuadori nagykövetségről. Az ausztrál újságíró és kiadó ugyanis, menedékjogot kérve, évek óta Ecuador diplomáciai képviseletének épületében él.

Assange az interjúban azt ígérte, hogy "több ezernyi" újabb, Hillary Clintonra vonatkozó dokumentumot hoz nyilvánosságra. A riporternő kérdésére válaszolva azonban nem akarta részletezni, hogy mit tartalmaznak ezek a dokumentumok, még csak arról sem kívánt szólni, hogy milyen jellegűek. "Különféle dokumentumokról van szó, és különféle intézményekről, amelyek kapcsolódnak a választási kampányhoz. Egészen érdekesek, némelyikük kifejezetten szórakoztató" - fogalmazott Assange.

Arra a kérdésre, hogy a beígért új dokumentumok árthatnak-e a demokrata párti elnökjelöltnek, Assange csak rejtélyesen mosolygott, s annyit mondott: "érdekes anyagokról van szó, attól függ, hogy a média és a közvélemény rájuk harap-e".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.