Nyeremény

Másodpercek alatt lett "fillérekből" dúsgazdag - megnyerte a jackpotot

Három dollárt dobott egy Las Vegas-i játékgépbe, pár pillanattal később már közel 2,9 milliárd forintot nyert egy szerencsés nő.

2016.08.24 10:12MTI

A neve elhallgatását kérő hawaii hölgy három dollárt dobott egy Las Vegas-i játékgépbe, pár pillanattal később már dúsgazdag volt.

Pénzbedobós játékautomatán nyert több mint 10,7 millió dollárt (2,9 milliárd forintot) egy hawaii nő Las Vegas egy kaszinójában.

A Wynn Las Vegas hotel munkatársa helyi idő szerint hétfő este elmondta az AP-nek, hogy a neve elhallgatását kérő oahui nő összesen 3 dollárt dobott a játékautomatába, ezután jutott a több mint 10,7 millió dolláros nyereményhez.

A hatalmas jackpot vasárnap este 9 óra körül hullott a játékos ölébe a Strip kaszinó Megabucks játékautomatáján, amely egyébként az amerikai szórakozóhelyek népszerű nyerőgépe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.