Hihetetlen

3,5 kilós "testvért" operáltak ki egy 15 hónapos gyerek hasából

Több mint két órán át operálták a kis Nisha-t, hogy eltávolítsák az egyre növekvő élősködőt hasából, ami elszívott tőle minden tápanyagot és energiát.

2016.08.12 13:59ma.hu
Screenshot

Ilyen különleges, "magzat a magzatban" esetet mindössze körülbelül kétszáz esetet ismer az orvostudomány. Mindenesetre a parazita testvér miatt nem csak alultáplált volt a 15 hónapos indiai csecsemő, hanem komoly fájdalmakkal is küzdött, alig kapott levegőt.

Ebben az esetben akkora volt a parazita, hogy a gyermek hasa szemmel láthatóan felfúvódott. Aggódó szülei először azt hitték, hogy daganatos a gyermek. Mivel állandóan sírt, nem evett és ivott semmit, kénytelen voltak kórházba vinni.

Nishát órákig operálták, hogy eltávolítsák testéből parazita ikertestvérét. A 3,5 kilós potyautas személyében azonban nem egy élőlényre kell gondolni, hanem egy olyan szövetképletet, ami húst, csontot és hajat tartalmaz. Itt megnézheti a többi képet is >>>

Nisha már jól van, de állítólag már a terhesség alatt észlelnie kellett volna a szakemberenek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.