Tragédia

Tűz ütött ki egy franciaországi bárban, többen meghaltak

A szerencsétlenséget a gyertyák okozták a La Cuba Libre nevű bárban rendezett privát születésnapi mulatságon.

2016.08.06 08:38MTI

Tűz ütött ki a nyugat-franciaországi Rouen egyik bárjában szombat hajnalban, legkevesebb tizenhárman meghaltak és hatan megsebesültek, egyikük állapota válságos - jelentette a Paris-Normandie című helyi újság online híroldalán.

Twitter

Az első információk még arról szóltak, hogy a szerencsétlenséget egy robbanás okozta a Cuba Libre nevű bár pincéjében, ahol éppen zártkörű születésnapi mulatságot tartottak.

Később a Paris-Normandie azt írta, hogy a tüzet a születésnapi tortán meggyújtott gyertyák okozták. A pince hangszigeteléssel ellátott plafonja rendkívül gyorsan lángra kapott, és mérges gázok kerültek a levegőbe.

Bernard Cazeneuve francia belügyminiszter közleményben tudatta, vizsgálatot indítottak az ügyben. Hozzátette, több mint ötven tűzoltó próbálja eloltani a lángokat.

A lap információi szerint az érintettek 18 és 25 év közötti fiatalok. Rouen polgármestere a helyszínre sietett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.