Baleset

Videó a kigyulladt Emirates-gép utasteréből

Az internetre felkerült videót az egyik utas készítette, közvetlenül azután, hogy a gép füstölögve a földnek csapódott, és az utasok menekülni kezdtek.

2016.08.04 11:00ma.hu

Az is látható a felvételen, hogy az utasok a menekülés helyett a poggyászaikat szedik össze, míg az utaskísérő fel nem szólítja őket az azonnal távozásra.


Az Emirates Boeing 777-300-as típusú utasszállítója az indiai Tiruvanántapuramból indult, a fedélzetén 282 utassal és a személyzet 18 tagjával. Közülük senki nem sérült meg, egy dubaji tűzoltó viszont a mentés alatt meghalt. A képek alapján a gép vagy a hasán landolt, vagy leszálláskor kitört a kereke. A CNN repülési szakértője szerint leszálláskor a földnek csapódhatott a repülőgép egyik hajtóműve, ez gyulladhatott ki.

Egy másik videón látszik, ahogy a füstölgő gép hirtelen berobban.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.