Sértetlenül megúszta

Kiszabadították Ecclestone elrabolt anyósát

A rendőrség helyi idő szerint vasárnap, a Sao Pauló-i régióban található Cotia városában, egy házból szabadította ki a 85 éves brit üzletember anyósát, és a helyszínen őrizetbe vett két férfit.

2016.08.01 08:44MTI

Kiszabadította a brazil rendőrség a Forma-1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone anyósát, akit több mint egy hete raboltak el Sao Paulóban.

A rendőrség helyi idő szerint vasárnap, a Sao Pauló-i régióban található Cotia városában, egy házból szabadította ki a 85 éves brit üzletember anyósát, és a helyszínen őrizetbe vett két férfit.

Az O Globo című hírportálon közölt videofelvételen látni lehet, amint a 67 éves Aparecida Schunck – aki sértetlenül megúszta a történteket – kiszabadítása után egy rendőrőrsön megöleli családtagjait. Lánya, a 38 éves Fabiana Flosi Ecclestone harmadik felesége.

EPA/Valdrin Xhemaj

Schunck köszönetet mondott a rendőrségnek szabadsága visszanyeréséért.

Mint kiderült, nem fizették ki az asszonyért követelt 120 millió real (10,3 milliárd forint) váltságdíjat, amely rekordösszegnek számít a brazíliai emberrablások történetében.

A nőt július 22-én otthonából hurcolták el. A rendőrség előzőleg hivatalosan nem akarta sem megerősíteni, sem pedig cáfolni az emberrablást, és a történtekről csak napokkal később számoltak be a brazil híroldalak és televíziók.

Flosi és Ecclestone a 2009-es Brazil Nagydíjon ismerkedett meg egymással, ahol a nő a szervezési munkákban vett részt. A találkozás után mindketten elváltak akkori partnerüktől, és 2012-ben összeházasodtak. Jelenleg Angliában és Svájcban élnek.

A Forbes magazin becslése szerint az Ecclestone család körülbelül 3,1 milliárd dolláros (881,1 milliárd forint) vagyonnal rendelkezik.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.