Merénylő

Több áldozata van egy fegyveres támadásnak Texasban

Több áldozatot követelt egy lőfegyveres támadás vasárnap hajnalban a texasi Austinban.

2016.07.31 11:05MTI
Doy News

Több áldozatot követelt egy lőfegyveres támadás vasárnap hajnalban a texasi Austinban, és félő, hogy a merénylő további emberekre lő - figyelmeztetett a helyi rendőrség vasárnap hajnalban a Twitteren.

A rendőrség közlése szerint a lövöldözés a város központjában történt, a legfrissebb hírek szerint nem egy, hanem két helyszínen. A lakosokat ezért arra kérték, hogy ne menjenek oda.

A CNN arról számolt be: legalább egy halálos áldozata van a vasárnap hajnali lőfegyveres támadásoknak, egy 30-as éveiben járó nő vesztette életét.

Négy sebesültről tudnak. Két sebesült nőt és egy férfit kórházba szállítottak, egy sebesült férfi azonban visszautasította, hogy a mentők kórházba vigyék. A sebesültek állapotáról egyelőre nincs információ.

A feltételezett tettest vagy tetteseket egyelőre nem sikerült elfogni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.