Elismerés

Látta már bikiniben a horvát köztársasági elnököt?

Kolinda Grabar-Kitarovic horvát államfőt az év emberének is választották, már mandátumának első évében áttörést ért el a külpolitikában.

2016.07.30 17:00ma.hu

Kolinda Grabar-Kitarovic a független Horvátország első női elnöke, mandátuma első évében komoly változásokat hozott az ország külpolitikájában és annak nemzetközi megítélésben. Belpolitikai tevékenysége során az államfő többek között a novemberi parlamenti választások után határozottan kiállt álláspontja mellett, miszerint nem a győztes pártot, hanem a parlamenti többséggel rendelkező miniszterelnök-jelöltet bízta meg a kormányalakítással.

Leesik tőle a nadrág is

Screenshot

Mint ismeretes, a Helsinki Bizottság horvátországi elnöke, a 68 esztendős Ivan Zvonimir Cicak miatt már került reflektorfénybe a politikus. Miután Kolinda Grabar-Kitarovic átadta kitüntetést adott át neki, a jelentős eseményen fekete alkalmi öltönye nadrágjának szíja megtréfálta a férfit a kamerák előtt...

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.