Meglepetéés

Tombolán nyert egzotikus szállodát egy könyvelő

Tizenhat szobás szállót nyert Kosrae szigetén egy új-dél-walesi könyvelő, aki mindössze 49 amerikai dollárt fizetett a tombolajegyért.

2016.07.29 17:11MTI

A hotelt a Salamon-szigetektől északra fekvő Kosrae-n az ausztrál Doug és Sally Beitz építette, akik mivel vissza akartak térni hazájukba, az üdülőhely eladása mellett döntöttek. De nem egy ingatlanirodát bíztak meg az értékesítéssel, hanem 75 ezer tomobola-jegyet adtak el, majd egyszerűen kisorsolták a győztest.

Kedden a Facebookon jelentették be, hogy a nyertese a 44 980-as sorszámú jegy tulajdonosa, egy bizonyos Joshua Ausztráliából. A 26 éves könyvelőnek egy teljesen adósságmentes, 20 éves haszonbérlettel bíró szálloda kerül a tulajdonába, amelyhez étterem, számos gépkocsi, és egy kisbusz is tartozik. A hotel igen népszerű a horgászok és a búvárok körében. A Daily Telegraphnak azt nyilatkozta az újdonsült vállalkozó, hogy elképesztő változás lesz számára az adó-visszatérítések kitöltése helyett egy szálloda és búvár bizniszt működtetni. Alig várja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.