Terror

"Felrobbantalak benneteket!" - ezt kiabálta a szökött menedékkérő Brémában

A 19 éves szökevény miatt egy bevásárlóközpontot is kiürítettek és átkutattak Brémában.

2016.07.28 08:01MTI

Elfogták csütörtök hajnalban a német rendőrök azt a 19 éves menedékkérőt, aki egy pszichiátriai intézetből szökött meg szerda este, miközben azt kiabálta: "Felrobbantalak benneteket".

Végül a város központi pályaudvarán sikerült elfogni. A férfi Algériából érkezett Németországba.

Mint ahogy arról korábban a ma.hu is beszámolt, kiürítettek egy bevásárlóközpontot szerdán Brémában, Németországban, mert gyanús férfiról tettek bejelentést a rendőrségen. A rendőrség "nem terrorhelyzetből indul ki", a Weserpark bevásárlóközpont kiürítését azért rendelték el, hogy a kívülállók számára "minimalizálják az esetleges veszélyt".

A 19 éves férfi elszökött egy pszichiátriai klinikáról a közeli Bassumból. Először civil ruhás rendőrök próbálták felkutatni a bevásárlóközpontban, de miután nem találták meg és a férfit veszélyesként tartják számon, az épületet kiürítették és nagy erőket - köztük egy különleges bevetési egységet - vezényeltek a helyszínre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.